неділя, 10 березня 2019 р.

Салат з пекінської капусти з чорним кмином

Салат з пекінської капусти та моркви з чорним кмином буде хорошим доповненням до основної страви. Хрустка капуста і морква чудово поєднуються з твердим сиром, а щіпка чорного кмину додає пікантності і особливого смаку.
СКЛАДОВІ:
  • 200 г пекінської капусти
  • 1 морква
  • 30 г тертого сиру
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. гранатового соусу
  • чорний кмин і сіль за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
  1. - Наріжте капусту і перекладіть її в салатник.
  2. - Натріть очищену моркву на дрібній тертці і додайте її до капусти.
  3. - Додайте тертий сир, чорний кмин і трохи солі.
  4. - Заправте салат оливковою олією і гранатовим соусом. Все акуратно перемішайте.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Простий шоколадний пляцок

Інгредієнти Для тіста: Борошно – 3 склянки. Жовтки – 6 штук. Ванільний цукор – 15 г. Цукор – ½ склянки. Розпушувач – 2 ч.л. [li]...