СКЛАДОВІ:
- 450-500 г пекінської капусти
- 250 г огірків
- 2-3 г солі
- 30 мл олії
- 1 ч. л. лимонного соку
- зелень за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
- - Розберіть качан пекінської капусти на листя, вимийте їх і наріжте соломкою.
- - Вимийте огірок. Відріжте кінчики і наріжте його півкільцями.
- - Складіть овочі в миску, додайте нарізану зелень. Можна використовувати петрушку або кріп.
- - Покладіть сіль і злегка відіжміть всі овочі. Додайте олію і сік лимона. Перемішайте.
- - Легкий, з калорійністю близько 50 ккал на 100 г, корисний і смачний салат з пекінської капусти та огірків готовий. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар