СКЛАДОВІ:
- 1 качан пекінської капусти
- 1 куряче філе
- 1 цибулина (за бажанням)
- 1 баночка консервованої кукурудзи
- 1-2 гілочки петрушки
- оливкова олія або майонез за смаком
- лимонний сік або бальзамічний оцет за смаком
- сухарики до смаку
- сіль, орегано, чорний мелений перець за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
- - Наріжте капусту у вигляді тонкої соломки.
- - Розморожене куряче філе потрібно злегка відбити, трохи поперчити і посолити.
- - Обсмажте куряче філе на грилі або сковороді до повної готовності.
- - Дрібно наріжте цибулю і листя петрушки.
- - Змішайте в великій салатниці нарізану пекінську капусту, зерна консервованої кукурудзи, нарізану петрушку і сухарики з білого хліба.
- - Посоліть і додайте 1-2 щіпки сухого орегано. Змішайте всі підготовлені інгредієнти.
- - Куряче філе наріжте невеликими кубиками або соломкою і додайте в салат.
- - Можна заправити салат оливковою олією і лимонним соком. Як варіант, замість соку можна додати в олію кілька крапель бальзамічного оцту і перемішати.
Немає коментарів:
Дописати коментар